1startside - helt enkelt underholdning!

Annonsering Personvern  Kontakt

© 1startside.com 2001-2006


Personvern / Privacy Statement

Her kan du lese hva som 1startside tar vare på av informasjon når du surfer på våre sider.

Personvern / Privacy Statement:

All informasjon som blir samlet om deg på disse sidene vil bli behandlet konfidensielt og vill ikke bli solgt eller videreformidlet. Informasjon som du gir til 1startside.com vill bli passet på og ikke benyttet til noe som du ikke har gitt oss tillatelse til.

Vi bruker reklameleverandører (som AdLINK) for å publisere annonsene du ser på webområdet vårt. Denne partneren bruker informasjonskapsler (cookies) for å målrette reklame til deg.

Hvis du vil vite mer om bruken av informasjonskapsler og AdLINKs informasjonsinnsamling og hvordan du kan trekke deg fra denne, kan du klikke her:For en mer detaljert oversikt over opplysninger som blir innhentet på disse sidene se nedenunder. Hvis du har noen spørsmål, vær vennlig å ta kontakt.

Salg og videreformidling av informasjon til andre

1startside.com selger, låner, bytter eller oppgir ingen personlige informasjon som er innsamlet på våre sider, inkludert adresser fra våre maillister.

Browser informasjon som samles:

1startside.com analyserer våre websiders logger for å kunne tilpasse våre sider best mulig. Våre websiders logger er ikke for å kunne identifisere deg, og vi forsøker ikke å spore opp personer som har besøkt siden. Vanlig informasjon som hentes er : browser type, oppløsning, javastøtte, etc. Cookies benyttes av våre annonsører, men disse vil ikke samle inn noen personlige opplysninger om deg.

Email lister

Våre emaillister blir kun benyttet til å kunne opplyse våre brukere om nytt innhold på sidene, adresse informasjonen blir ikke videreformidlet.